Job England Job England Job England Job England Job England Job England Job England Job England

English CV

Skriv et engelsk CV
Find en god format for dit Englelske CV
Gode råd til et godt Englelsk CV


Skriv et Engelsk CV


Personlige detaljer

Medbring din permanente adresse, dit nummer og din email på toppen af dit resume. Glem ikke at inkludere din nationalitet og fødselsdato - bare lad være med at skrive din alder.

Profil

Dette er den første del af dit engelske curriculum vitae, hvori du kan summere dine færdigheder og erfaring. Det bør ikke være for langt men meget præcist, og fatte arbejdsgiverens opmærksomhed. Faktisk burde det ikke være længere end 2 paragrafer.

Arbejdserfaring i Engelsk CV

Denne del skal skrives i omvendt kronologisk rækkefølge. List datoerne og firmanavnene og firmaernes lokation. Du burde beskrive dine ansvar og de ting du har opnået, for hvert job du har haft.

Uddannelsesmæssig baggrund

Hvis du stadig studerer, burde du putte den del på dit CV før den arbejdserfaring. Put dine højere kvalifikationer øverst og inkluder større projekter og kurser. vær sikker på at du forklarer den ikkeengelske del og kvalifikationer.

Færdigheder

Mht computer, sprog, og andre kvalifikationer du måtte have, burde du liste og nævne. Glem ikke at beskrive dit engelskniveau. fx kan det være godt hvis du ikke har problemer med at kommunikere med folk som er engelsktalende, dit engelske kan også være "samtaleligt", det er dog hvis du kun kan forståes men laver telefejl ligesom retarderede og grammatik

Personlig interesse

Dette er ikke nødvendigt at inkludere, men det hjælper arbejdsgiveren til at konkludere hvordan din personlighed er. Denne sektion burde ikke være alt for detaljeret, så skriv kun relevante ting som kunne være i stil med det job du søger for.

dommere

Brug 3 eller 4 dommere som et maximum og vær sikker på at give alle de detaljer som har med virksomheden at gøre. samt tidligere jobs

Find en god engelskformat til cv


Kronologisk CV

Dette er den mest normale for for CV. Din arbejdserfaring skal stilles op i kronologisk orden, fra det seneste job til det tidligste job.

målet CV

Dette CV fokuserer på et specielt job. du skal udslette alle kvalifikationer som ikke har konkret relevans til dette job du søger.
Jobs i EnglandNogle råd for et godt CV


Den gode format

Dit CV skal ikke være for langt, ikke mere end 2 sider-alle delene af dit CV skal være vist.
Dit CV skal se attraktivt ud og være let at læse. korrekt stavet og grammatik er meget vigtigt, og så"få dit CV tjekket af en engelsk person.

Det gode indhold

Til sidste, for at undgå negative bemærkninger, skal dit CV sælge sig selv, for at ikke gøre arbejdsgiveren nederen

Eksempel på et godtCV

Find here som et eksempel på et CV du vil mangle hvis de vil arbejde i england.
for at perfekt ansøgning læs vores råd derom

cover letterJobs in England

 
Job England Job Search England Emploi Annonce Emploi Annonce Arbeiten in UK Arbeiten in UK Vacatures in UK Vacatures in UK praktik i UK Arbejde i London